Pre základnú funkčnosť, spríjemnenie používania webu, analytické účely a v prípade udelenia súhlasu aj na účely cielenia reklamy využívame súbory cookies. Nastavenie vlastných preferencií cookies môžete kedykoľvek upraviť odkazom v spodnej časti stránok.

Trustpay

Úvod » Xylitol » Brezový cukor 1kg - Xylitol


        

Brezový cukor 1kg - Xylitol

skladom

 

Dostupnosť: Skladom
Číslo produktu: 1731
Výrobca: Erik Marton
naša cena bez DPH: 6,17 € (166,50 Kč)
naša cena s DPH (20 %):
7,40 € (199,80 Kč)

do košíka:
  ks  
Strážny pes

Dovoľte mi aby som Vám predstavil nový druh kryštálového cukru – prírodný cukor, ktorý chuťou, sladkosťou ako aj použitím sa takmer úplne vyrovná klasickému repnému alebo trstinovému cukru, je rovnako použiteľný, avšak má o 40% nižšiu kalorickú hodnotu. Má množstvo pozitívnych vplyvov na ľudský organizmus: nepriberá sa z neho, neokysľuje organizmus, je antibakteriálny, podporuje trávenie, neprispieva k tvorbe zubného kazu, preto je vhodný pre diabetikov, pri redukčnej diéte, pre tehotné ženy trpiace tehotenskou cukrovkou, pri nedostatku vápnika ako aj pre deti a dospelých trpiacich zubným kazom. Jeho pozitívny vplyv na zdravie potvrdzuje množstvo štúdií a vedeckých testov, ako aj čoraz väčší počet pozitívnych spotrebiteľských ohlasov.

Použitie brezového cukru a jeho biologický vplyv:

- udržiava a stabilizuje nízku hladinu cukru v krvi

- znižuje potrebu inzulínu tela

-  40% menej kalórií, o 75% menej uhľohydrátu ako v rafinovanom cukri

-  znižuje chuť do jedla, znižuje pocit hladu

-  podporuje tráviace procesy

-  ústne baktérie nedokážu odbúrať brezový cukor, týmto sa nevytvára kyselina

-  znižuje tvorbu povlaku

-  zamedzuje zubný kaz

-  spomaľuje proces tvorby zubného kameňa

-  antibakteriálny vplyv, prirodzené antibiotikum

-  je účinný voči plesňovým ochoreniam a Candide

-  má detoxikačný a alkalizačný účinok

-  zvyšuje tvorbu kolagénu

-  znižuje riziko tvorby artritídy

Nakoľko má brezový cukor antibakteriálne účinky, nie je vhodný na prípravu kysnutého cesta, nezabezpečuje vhodnú pôdu pre kvasinky, týmto pádom ani pre droždie.

Glikemický index 7 (Ďalej GI)

Glikemický index bol pôvodne vyvinutý na meranie a kontrolu hladiny cukru v krvi. Tento index udáva za aký čas sa v organizme vstrebú uhľohydráty z potravín – čím je hodnota GI nižšia, tým menej glukózy sa dostáva do krvného obehu a tým menej inzulínu musí pankreas vyprodukovať na transfer glukózy do buniek. Čím menej inzulínu sa vyprodukuje, tým menej tuku telo uskladní.

Z hľadiska GI delíme potraviny na tri veľké skupiny: potraviny s hodnotou GI 0 – 55 – spôsobujú mierne, 56 – 69 – stredné a 70 – 100 výrazné zvýšenie hladiny cukru v krvi. Pre porovnanie: klasický hnedý a biely cukor má hodnotu GI 68 – 100, kým brezový cukor má GI 7.

Dávkovanie

Brezový cukor možno používať v neobmedzenom množstve. Jeho pozitívne účinky sa dosahujú dlhodobým a pravidelným používaním. Predstavuje zdravú, chutnú a účinnú alternatívu klasického cukru.

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

Strážny pes
Watch DOG


Informovať na e-mail pri zmene:


       keď cena klesne pod

        keď produkt bude na sklade


Zadajte Váš e-mail: Opíšte text z obrázku: *
captcha