Logo
Neviete si rady? Zavolajte.
(Po-Št, 8-17 hod.)
0 ks
za 0,00 €
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
Odoberaj Newsletter

Ďakujeme za Váš e-mail

  1. Úvod
  2. Xylitol
  3. Brezový cukor 1kg - Xylitol

Brezový cukor 1kg - Xylitol

    Brezový cukor 1kg - Xylitol
    Brezový cukor 1kg - Xylitol
    Brezový cukor 1kg - Xylitol

    Dovoľte mi aby som Vám predstavil nový druh kryštálového cukru – prírodný cukor, ktorý chuťou, sladkosťou ako aj použitím sa takmer úplne vyrovná kl... celý popis
    Dostupnosť
    Skladom
    Cena bez DPH
    6,17 €
    7,40 €
    ks
    Číslo produktu:1731
    Výrobca:Erik Marton
    Strážiť cenu / dostupnosť
    Kompletné špecifikácie

    Dovoľte mi aby som Vám predstavil nový druh kryštálového cukru – prírodný cukor, ktorý chuťou, sladkosťou ako aj použitím sa takmer úplne vyrovná klasickému repnému alebo trstinovému cukru, je rovnako použiteľný, avšak má o 40% nižšiu kalorickú hodnotu. Má množstvo pozitívnych vplyvov na ľudský organizmus: nepriberá sa z neho, neokysľuje organizmus, je antibakteriálny, podporuje trávenie, neprispieva k tvorbe zubného kazu, preto je vhodný pre diabetikov, pri redukčnej diéte, pre tehotné ženy trpiace tehotenskou cukrovkou, pri nedostatku vápnika ako aj pre deti a dospelých trpiacich zubným kazom. Jeho pozitívny vplyv na zdravie potvrdzuje množstvo štúdií a vedeckých testov, ako aj čoraz väčší počet pozitívnych spotrebiteľských ohlasov.

    Použitie brezového cukru a jeho biologický vplyv:

    - udržiava a stabilizuje nízku hladinu cukru v krvi

    - znižuje potrebu inzulínu tela

    -  40% menej kalórií, o 75% menej uhľohydrátu ako v rafinovanom cukri

    -  znižuje chuť do jedla, znižuje pocit hladu

    -  podporuje tráviace procesy

    -  ústne baktérie nedokážu odbúrať brezový cukor, týmto sa nevytvára kyselina

    -  znižuje tvorbu povlaku

    -  zamedzuje zubný kaz

    -  spomaľuje proces tvorby zubného kameňa

    -  antibakteriálny vplyv, prirodzené antibiotikum

    -  je účinný voči plesňovým ochoreniam a Candide

    -  má detoxikačný a alkalizačný účinok

    -  zvyšuje tvorbu kolagénu

    -  znižuje riziko tvorby artritídy

    Nakoľko má brezový cukor antibakteriálne účinky, nie je vhodný na prípravu kysnutého cesta, nezabezpečuje vhodnú pôdu pre kvasinky, týmto pádom ani pre droždie.

    Glikemický index 7 (Ďalej GI)

    Glikemický index bol pôvodne vyvinutý na meranie a kontrolu hladiny cukru v krvi. Tento index udáva za aký čas sa v organizme vstrebú uhľohydráty z potravín – čím je hodnota GI nižšia, tým menej glukózy sa dostáva do krvného obehu a tým menej inzulínu musí pankreas vyprodukovať na transfer glukózy do buniek. Čím menej inzulínu sa vyprodukuje, tým menej tuku telo uskladní.

    Z hľadiska GI delíme potraviny na tri veľké skupiny: potraviny s hodnotou GI 0 – 55 – spôsobujú mierne, 56 – 69 – stredné a 70 – 100 výrazné zvýšenie hladiny cukru v krvi. Pre porovnanie: klasický hnedý a biely cukor má hodnotu GI 68 – 100, kým brezový cukor má GI 7.

    Dávkovanie

    Brezový cukor možno používať v neobmedzenom množstve. Jeho pozitívne účinky sa dosahujú dlhodobým a pravidelným používaním. Predstavuje zdravú, chutnú a účinnú alternatívu klasického cukru.

    Informácie pre zákazníkov

    Pomáhame vám žiť váš sen

    Kde nás nájdete

    GRISOM s.r.o.

    Smreková 526/10

    900 42 Dunajská Lužná

    Kontakty
    Logo
    RawFoodShop.sk
    Peter Polák
    (Po-Št, 8-17 hod.)
    Vytvořeno na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk
    Spracovanie osobných údajov môžete ovplyvniť úpravou svojich preferencií ochrany súkromia.